Hotell i Nya Zeeland

Bo på hotell i Nya Zeeland och njut av en semester som skiljer sig en hel del från annat som du upplevt tidigare. Om du vill ha en lyxig upplevelse ska du välja ett klassiskt hotell. Notera att det faktiskt kan kosta lika mycket med hotell som med hyrlägenhet. Se också närmre på unika boenden på Nya Zeeland som tar dig närmre den vidunderliga naturen.

Hotel DeBrett

Det här hotellet ligger på Aucklands High Street med riktigt bra läge för shopping och nöjen. Du kan hyra cykel på hotellet för att ta dig ut på äventyr. Designen är Art Deco och hotellet är riktigt bekvämt. På Hotel DeBrett finns det också en restaurang som serverar säsongsenlig mat.

Fast att hotellet ligger så centralt upplevs rummen som tysta och rofyllda. Hotellpersonalen är vänlig och ger mycket god service. Trots att det inte alls är dyrt tillhör det här hotellet de bästa på Nya Zeeland och det har fått många fina recensioner från gäster från världens alla hörn.

Hemsida: https://hoteldebrett.com

QT Queenstown

QT Queenstown är ett hotell med vacker utsikt som erbjuder en hel del komfort. Hotellet ligger vackert till vid vattnet och har pool för varma dagar. Det är möjligt att promenera från hotellet till olika attraktioner i Queenstown. Mycket finns inom tio minuters gångväg.

Hotellet har både restaurang och bar och rummen är fräscha och moderna. Personalen får höga betyg för god service och ett personligt engagemang. Badrummen är riktigt fräscha. Det här kan vara ett bra val både för ett par som vill ha en romantisk semester och för en familj som eftersöker ett bekvämt och prisvärt hotell på Nya Zeeland.

Hemsida: https://www.qthotels.com/queenstown

Bay of many coves

Det här är ett lyxhotell som ligger i hjärtat av Queen Charlotte sundet i Marlborough. Här bor du i naturen på ett helt magnifikt sätt. Det här är ett bra val då du vill ha helt fantastisk utsikt samtidigt som du får god mat och härlig service. Utöver sköna rum är det här ett hotell med spa så att du kan passa på med kroppsliga behandlingar.

Läget ger dig god tillgång till utflykter och det här kan de givetvis hjälpa dig med att arrangera på hotellet. Det här är ett lite dyrare hotell på Nya Zeeland men det kan det vara värt med tanke på hur unikt och fint det är.

Hemsida: https://www.bayofmanycoves.co.nz

Cordis Auckland

Det här hotellet har allt som du kan tänkas vara ute efter när du är ute efter hotell i Auckland. Det är utrustat med gym och pool och ligger riktigt bra till. Du kan promenera till museum och andra attraktioner. Det finns gott om restauranger i närheten men du kan förstås äta på hotellet om du känner för det.

Rummen är moderna och bekväma. Du kommer att få wifi och om du känner för kroppsbehandling kan du besöka Chuan Spa. Poolen ligger på taket och ger dig en häftig urban badupplevelse. När vi ser på recensioner av detta hotell är det tydligt att det är mycket omtyckt då många tycks välja samma hotell igen då de återvänder till Auckland.

Hemsida: https://www.cordishotels.com/en/auckland

Sofitel Queenstown

Bara 15 minuter från flygplatsen ligger sköna Softel hotel och spa. Liksom namnet avslöjar har du spa på hotellet och det finns också ett gym så att du kan hålla igång. Hotellet hämtar inspiration från Paris och erbjuder eleganta och bekväma rum. Det ligger centralt i Queenstown med gångavstånd till aktiviteter och restauranger. Om du vill upptäcka Queenstown till fots är det här ett perfekt boende.

Rummen är bekväma och personalen gör sitt yttersta för att du ska trivas oavsett om du kommer ensam, med en partner eller hela familjen. Maten på hotellet håller också hög klass och frukosten får mycket höga betyg.

Hemsida: https://www.sofitel-queenstown.com